Ο δήμος Αθηναίων και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών διοργανώνουν τηΔευτέρα 19 Ιουνίου συζήτηση πολιτών της Αθήνας με θέμα «Χωρίς πάνελ: Μια συζήτηση για την Ευρώπη», που ξεκινά στις 17.00, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Στη Συζήτηση Πολιτών της Αθήνας, που θα γίνει παρουσία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών Markku Markkula και του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, θα δοθεί η ευκαιρία σε πολίτες, φορείς ,οργανώσεις, εκπροσώπους  των οργάνων της Ε.Ε. και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να μιλήσουν ανοιχτά για τις εμπειρίες, τις προσδοκίες και τις ανησυχίες τους για την Ευρώπη.

Ξεκίνησαν την Τρίτη 2 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως τις 15 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα τα οποία θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 7 Μαίου με ωράριο 11.00-20.00.

Καθ όλη την διάρκεια των εκπτώσεων τα καταστήματα υποχρεούνται βάση νόμου να αναγράφουν στα εκπτωτικά είδη παλαιά  και νέα τιμή καθώς και ποσοστό έκπτωσης.     

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Πρόεδρος: Καμίνης Γιώργος

Μέλη:

Αδαμόπουλος Διονύσιος

Βασδέκης Ιωάννης

Βλαχάκης Ηλίας

Ζωντήρου Ελένη

Κατάκος Στρατής

Μπάρκα Βασιλική

Νικολοπούλου Ράνια

Παναγιωτοπούλου Μαργαρίτα

Παπαγιαννάκης Λευτέρης

Φούντζουλα Μίνα

Δήλωση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη μετά το πρωτοχρονιάτικο γεύμα αλληλεγγύης του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων.