Δικαίωμα στην πόλη, δικαίωμα στο μέλλον.

1η ετήσια Γενική Συνέλευση της Αυτοδιοικητικής Παράταξης 'Δικαίωμα στην Πόλη', του Δήμου Αθηναίων.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, 9.30 - 15.00, Αμφιθέατρο 9,84, Τεχνόπολη.

Όσοι βρεθήκαμε  τα τελευταία 5 χρόνια στην προσπάθεια της Δημοτικής αρχής της Αθήνας, βρισκόμαστε ξανά, συζητάμε και προτείνουμε ιδέες για το μέλλον της πόλης.

Αγαπητοί φίλοι

Τον τελευταίο χρόνο γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια ζωντανή,  ενεργή και μαζική παράταξη. Βασικός σκοπός είναι  να στηριχθεί η  προσπάθεια που κάνει η εκλεγμένη διοίκηση του Δήμου  Αθηναίων και ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, να κρατήσουν την πόλη όρθια και να την πάνε μπροστά. Επιμέρους στόχοι να οργανωθεί  η αμφίδρομη επικοινωνία της δημοτικής αρχής  με τους πολίτες και τις γειτονιές και να αξιοποιηθεί όλο το έμψυχο δυναμικό εκλεγμένων, υποψηφίων και φίλων. Ως προς την εσωτερική λειτουργία, στόχος είναι  μια παράταξη ανοικτή, συμμετοχική, αυτοδιοικούμενη, αποτελεσματική.

Για τους παραπάνω λόγους, ορίστηκε το Νοέμβριο του 2014 μια προσωρινή διοικούσα επιτροπή για να προετοιμάσει την οργανωμένη  λειτουργία της παράταξης. Το χρόνο που πέρασε,  η παράταξη απέκτησε γραφεία, κανονισμό λειτουργίας, νομική μορφή και καθημερινή δραστηριότητα με ενημέρωση  μελών και λειτουργία θεματικών ομάδων εργασίας.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου οργανώνεται η πρώτη ετήσια γενική συνέλευση της παράταξης, για να συζητήσουμε προτάσεις για το μέλλον της πόλης και να εκλέξουμε μια συντονιστική επιτροπή της παράταξης που να εκπροσωπεί τον ευρύτερο δυνατό αριθμό μελών.

Σας καλούμε να γίνετε μέλη της παράταξης (πληρώνοντας μια μικρή εγγραφή) και να συμμετέχετε ενεργά και ουσιαστικά, με προτάσεις και δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Σας προτρέπουμε να καλέσετε και άλλους ενεργούς πολίτες που συμμερίζονται  το οραμά μας για την πόλη, να συμμετέχουν είτε ως μέλη είτε ως ακροατές. Όσοι δεν είναι εκλεγμένοι (δημοτικοί ή κοινοτικοί σύμβουλοι) ή δεν υπήρξαν υποψήφιοι στην παρούσα ή την προηγούμενη  θητεία, χρειάζεται να ενημερώσουν, μέχρι τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, για την διάθεσή τους να γίνουν μέλη της παράταξης , αναφέροντας και 2 μέλη που τους προτείνουν.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στην οδό Κ.Παλαιολόγου 10,1ος όροφος  με ωράριο λειτουργίας από 8.00-16.00 και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας  στα τηλ. :210 5202373-4 και στην  ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σας περιμένουμε όλους.

Η Διοικούσα Επιτροπή