Καταστατικό

Καταστατικό

Κανονισμός Λειτουργίας Αυτοδιοικητικής Παράταξης Δήμου Αθηναίων, «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»

Οι θέσεις μας

Το πρόγραμμα μας

Για αυτά που γίνονται και για αυτά που μπορούν να γίνουν...

Δράσεις - Εκδηλώσεις

Δράσεις - Εκδηλώσεις

Παρακολουθήστε τις δράσεις και τις εκδηλώσεις στο διαδραστικό ημερολόγιο της ιστοσελίδας μας

Εκτός και αν η κυβέρνηση, ό, τι δεν ελέγχει, θέλει να το κλείσει.

Τα δείγματα, όσο καλόπιστος και αν είναι κανείς, δείχνουν πολιτική σκοπιμότητα:

- Τα δημοτικά ραδιόφωνα μπαίνουν στην ίδια μοίρα με οποιοδήποτε άλλη εμπορική επιχείρηση και οι άδειές τους βγαίνουν στο σφυρί. Παρόλο που η ιστορία τους είναι συνυφασμένη με την ελεύθερη πληροφόρηση και την πλουραλιστική ενημέρωση. Αν και τα δημοτικά ραδιόφωνα είναι από τα λίγα εναπομείναντα Μέσα Ενημέρωσης που τηρούν την εργατική νομοθεσία και είναι απολύτως τυπικά ως προς τις υποχρεώσεις τους απέναντι στα ασφαλιστικά ταμεία.

- Εφορίες, ανακαλύπτουν ξαφνικά αναδρομικά τέλη χαρτοσήμου πολλών εκατομμυρίων, δεσμεύουν τραπεζικούς λογαριασμούς, και ανοίγουν το πεδίο για εφαρμογή τους στο σύνολο των δημοτικών επιχειρήσεων.

Βεβαίως δεν επιχειρούν να κάνουν τη ζωή των δήμων δύσκολη μόνο στο πεδίο της δημόσιας πληροφόρησης. Ακολουθώντας το παράδειγμα των ρυθμίσεων για την ασφάλεια των παιδικών χαρών, που από τη μία άκρη πήγαν στην άλλη, κάτι παρόμοιο επιχειρούν τώρα με τους παιδικούς σταθμούς, που τα δικαιολογημένα μέτρα ασφάλειας, φτάνουν στην άλλη άκρη απειλώντας δεκάδες δημοτικούς σταθμούς με λουκέτο.

Ας μην προσθέσουμε και τα υπόλοιπα πολύ πιο πολιτικά ζητήματα, με κύριο την απόπειρα της κυβέρνησης να παραλύσει τους δήμους και την τοπική διακυβέρνηση, με πρόσχημα την απλή αναλογική.

Ζήτησα επειγόντως και θα έχω αύριο συνάντηση με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, τον κ. Νίκο Παππά.

Ο Αθήνα 984 πρέπει να επιβιώσει, θα επιβιώσει και θα συνεχίσει να προσφέρει αντικειμενική πληροφόρηση και ποιοτική ψυγαγωγία. Θα συνεχίσει να είναι ο σταθμός της Αθήνας”.

Για το MEGA

Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: “Θέλω να εκφράσω τη συμπαράστασή μου – και νομίζω ότι διερμηνεύω το σύνολο των μελών του Συμβουλίου – στους 420 εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, οι μέτοχοι του οποίου ανακοίνωσαν ότι δεν θα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια, και να πω ότι κάθε Μέσο Ενημέρωσης που παύει να λειτουργεί, είναι πλήγμα για τη δημοκρατία”.


Εγγραφή στο Newsletter

Φωτογραφίες

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης και πάλι κυψέλη ζωντάνιας για τη Φωκίωνος Νέγρη

Επιστροφή στην Αθήνα | Επιχειρησιακός Σχεδιασμός 2015-2020

Επιστροφή στην Αθήνα | Επιχειρησιακός Σχεδιασμός 2015-2020

Απολογισμός 2011-2013

ΣυνΑθηνά

This is Athens

Αθήνα - Αποκριά 2017

GR80S - Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΟΓΔΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

ΕΡΓΟ ΑΘΗΝΑ