Καταστατικό

Καταστατικό

Κανονισμός Λειτουργίας Αυτοδιοικητικής Παράταξης Δήμου Αθηναίων, «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»

Οι θέσεις μας

Το πρόγραμμα μας

Για αυτά που γίνονται και για αυτά που μπορούν να γίνουν...

Δράσεις - Εκδηλώσεις

Δράσεις - Εκδηλώσεις

Παρακολουθήστε τις δράσεις και τις εκδηλώσεις στο διαδραστικό ημερολόγιο της ιστοσελίδας μας

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής: Άγγελος Ηλίας

Τραγούδι: Δώρα Λουίζου και Μανώλης Σκουλάς

Λίγα λόγια για την ερμηνεύτρια:

Η Ραλλία Χρηστίδου γεννήθηκε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής στις 14/11/1979. Σπούδασε κλασική κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο απ’ την ηλικία των 6 ετών και όντας πτυχιούχος με άριστα συνέχισε τις σπουδές της στα ανώτερα θεωρητικά.

Εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα απ’ την ηλικία των 18 ετών, καθώς πάντα επιθυμούσε την αυτονομία και συγχρόνως σπούδαζε σε δημόσιο ΙΕΚ φοροτεχνικός, από το οποίο απέκτησε με κρατική πιστοποίηση άδεια επαγγέλματος.

Σε ηλικία 24 ετών έγινε δεκτή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό fame story,  στον οποίο ξεχώρισε κερδίζοντας την αγάπη και  την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού για τις καλλιτεχνικές της ικανότητες και για το ήθος του χαρακτήρα της. Η πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο ήταν μονόδρομος. Εμφανίσεις με σημαντικούς καλλιτέχνες σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό.

Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί από την Heaven, απ ‘την οποία το πρώτο single «Εγώ για σένα» γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μένοντας στο Νο 1 του chart για 3,5 μήνες. Κυκλοφορούν άλλες τρεις  δισκογραφικές δουλειές, από τις οποίες κάνουν επιτυχία τραγούδια όπως  «Κι αν μετρηθούμε», «Είσαι μακριά», «Κρύψου»,  «Θα’ μαι αυτό που ποτέ μας δεν φτάνουμε», «Μια ζωή», «Πάνε τώρα μέρες που δεν σου είπα σ’ αγαπώ». Από το 2011 μέχρι το 2015 βγάζει δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές με δικές της συνθέσεις μουσικά στη Sony music με τίτλο «Στην απέναντι πλευρά», όπου ξεχώρισε το τραγούδι « Μάτια μου ξεχνάς» σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου και στη Minos Emi με τίτλο «Με όπλο την αγάπη». Η μουσική επένδυση της animation ταινίας μικρού μήκους “The hilo” σε σενάριο της Χρυσούλας Μολογιάννη και σε σκηνοθεσία του Γιάννης Τσιτσώνη κερδίζει υποψηφιότητα για καλύτερη animation ταινία μικρού μήκους  στο Φεστιβάλ της Ισπανίας ανάμεσα σε 200 χώρες διεθνώς.

Το 2017 σε μια συνεργασία του δικού της πλέον label RMC και της δισκογραφικής Panic, επιστρέφει στις ραδιοφωνικές  επιτυχίες  με τα τραγούδια: «Ως το φεγγάρι να με πας», που κυκλοφορεί το Μάιο του 2017 και κατακτά τις πρώτες θέσεις στα ραδιοφωνικά charts για μήνες, με πάνω από 1 εκατομμύριο views στο youtube και το «Απόψε ζητά μου ο,τι θες», που κυκλοφορεί το Νοέμβριο του 2017 σε στίχους και μουσική του Λεωνίδα Σώζου και ήδη ξεχωρίζει στα ραδιόφωνα σε Αθήνα και περιφέρεια.

Από το ξεκίνημα της έως και σήμερα πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με αφοσίωση και αγάπη στη μουσική και στο κοινό με μόνο σκοπό την ψυχαγωγία και την διασκέδασή του χωρίς συμπλέγματα και ιδεολογικές εμμονές αναφορικά με το ρεπερτόριο που επιλέγει κάθε φορά να υπηρετήσει, πιστεύοντας πως ο αληθινός καλλιτέχνης κρίνεται και αποκαλύπτεται ολοκληρωτικά στις ζωντανές εμφανίσεις σε εκείνες και εκείνους που τον παρακολουθούν.

Πολυχώρος «Άννα & Μαρία Καλουτά» δήμου Αθηναίων: Τιμοκρέοντος 6Α, Ν. Κόσμος, τ. 210 9344131

Ώρα: 20.30

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη


Εγγραφή στο Newsletter

Φωτογραφίες

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης και πάλι κυψέλη ζωντάνιας για τη Φωκίωνος Νέγρη

Επιστροφή στην Αθήνα | Επιχειρησιακός Σχεδιασμός 2015-2020

Επιστροφή στην Αθήνα | Επιχειρησιακός Σχεδιασμός 2015-2020

Απολογισμός 2011-2013

ΣυνΑθηνά

This is Athens

Αθήνα - Αποκριά 2017

GR80S - Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΟΓΔΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

ΕΡΓΟ ΑΘΗΝΑ