Καταστατικό

Καταστατικό

Κανονισμός Λειτουργίας Αυτοδιοικητικής Παράταξης Δήμου Αθηναίων, «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»

Οι θέσεις μας

Το πρόγραμμα μας

Για αυτά που γίνονται και για αυτά που μπορούν να γίνουν...

Δράσεις - Εκδηλώσεις

Δράσεις - Εκδηλώσεις

Παρακολουθήστε τις δράσεις και τις εκδηλώσεις στο διαδραστικό ημερολόγιο της ιστοσελίδας μας

Όπως γράφουμε σήμερα και στο κοινό μας άρθρο με τον κ. Σιλέγκωφ, έφτασε η ώρα να στρέψουμε το βλέμμα μπροστά, προς μια εποικοδομητική συνεργασία, με μεγαλύτερη μεταξύ μας κατανόηση. Είναι ανάγκη να εγκαταλειφθούν οι αλυτρωτικές διεκδικήσεις, να απομονωθούν οι εμπρηστικές φωνές και να αφήσουμε πίσω τα λάθη του παρελθόντος. Την ένταση και τη δυσπιστία που επικρατούν, οφείλουμε να τις αντικαταστήσουμε με πραγματισμό και οικονομική ανάπτυξη. Τώρα είναι ευκαιρία να υπερισχύσει η διάθεση για επίλυση και προ πάντων μια σταθερή ηγετική βούληση προς αυτήν την κατεύθυνση. Ζούμε, δεν πρέπει να το ξεχνάμε, σε μια ευρύτερη γειτονιά με εύθραυστες ισορροπίες, σε έναν σύνθετο πολύ-πολικό κόσμο και γι’ αυτό οφείλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε να δημιουργήσουμε συνθήκες διαρκούς σταθερότητας και ανάπτυξης, εστιάζοντας στο κοινό μέλλον μας στην Ευρώπη.

Η κοινωνική πολιτική, η καινοτομία, η αστική ανθεκτικότητα και ο πολιτισμός ως μοχλοί ανάπτυξης είναι μερικοί από τους τομείς που μπορούμε να συζητήσουμε και να αναζητήσουμε τρόπους συνεργασίας.

Όπως έκαναν και οι προκάτοχοί μου, έτσι και η δική μας δημοτική αρχή συνεχίζει την πολιτική οικοδόμησης σχέσεων συνεργασίας και δεσμών εμπιστοσύνης με δήμους παντού, στο πλαίσιο της διπλωματίας των πόλεων. Θα ανταποδώσω την επίσκεψη, πηγαίνοντας στα Σκόπια με στόχο την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων».


Εγγραφή στο Newsletter

Φωτογραφίες

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης και πάλι κυψέλη ζωντάνιας για τη Φωκίωνος Νέγρη

Επιστροφή στην Αθήνα | Επιχειρησιακός Σχεδιασμός 2015-2020

Επιστροφή στην Αθήνα | Επιχειρησιακός Σχεδιασμός 2015-2020

Απολογισμός 2011-2013

ΣυνΑθηνά

This is Athens

Αθήνα - Αποκριά 2017

GR80S - Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΟΓΔΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

ΕΡΓΟ ΑΘΗΝΑ