Καταστατικό

Καταστατικό

Κανονισμός Λειτουργίας Αυτοδιοικητικής Παράταξης Δήμου Αθηναίων, «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»

Οι θέσεις μας

Το πρόγραμμα μας

Για αυτά που γίνονται και για αυτά που μπορούν να γίνουν...

Δράσεις - Εκδηλώσεις

Δράσεις - Εκδηλώσεις

Παρακολουθήστε τις δράσεις και τις εκδηλώσεις στο διαδραστικό ημερολόγιο της ιστοσελίδας μας

Ενημέρωσα τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς. Ακολούθως πραγματοποιήσαμε δύο ευρείες ανοιχτές συσκέψεις για τα ζητήματα ασφάλειας και τα ζητήματα κοινωνικής προστασίας και δύο αντίστοιχες με τα καθ’ ύλιν αρμόδια υπουργεία και τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων. 

Κυρίαρχο θέμα, η ασφαλής λειτουργία της πόλης και κοινό συμπέρασμα η ανάγκη δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδίου για την Αθήνα. 

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε, εδώ στο Δημαρχείο, η δεύτερη σύσκεψη με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων για τα ζητήματα της Αθήνας, εκείνα που αφορούν τη δημόσια χρήση ναρκωτικών και τους άστεγους. Συμφωνήσαμε ότι απαιτούνται άμεσες πιλοτικές παρεμβάσεις, με τη δημιουργία δομών που θα μπορούν να φιλοξενήσουν άστεγους που είναι τοξικοεξαρτημένοι.

Την Δευτέρα θα ενημερώσω τη Βουλή για την κατάσταση στην πόλη μας. Έχω κληθεί στην ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης και Δημόσιας Τάξης, η οποία είναι πολύ πιθανό να διευρυνθεί και από τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων.

Είναι μία ευκαιρία για την Αθήνα, να ακουστεί όσο πιο καθαρά και δυνατά γίνεται. Έχουμε δουλέψει σκληρά ώστε η Αθήνα να έχει τις προϋποθέσεις να απογειωθεί. Για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει όσοι εμπλέκονται στις υποθέσεις της πόλης να κάνουν καλά τη δουλειά τους».


Εγγραφή στο Newsletter

Φωτογραφίες

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης και πάλι κυψέλη ζωντάνιας για τη Φωκίωνος Νέγρη

Επιστροφή στην Αθήνα | Επιχειρησιακός Σχεδιασμός 2015-2020

Επιστροφή στην Αθήνα | Επιχειρησιακός Σχεδιασμός 2015-2020

Απολογισμός 2011-2013

ΣυνΑθηνά

This is Athens

Αθήνα - Αποκριά 2017

GR80S - Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΟΓΔΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

ΕΡΓΟ ΑΘΗΝΑ