Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Διανύουμε ήδη τις πρώτες ημέρες του 2018 και κάνοντας μια πρώτη αποτίμηση του 2017, βλέπω μία χρονιά που τα είχε όλα. Μια χρονιά δύσκολη, με καθημερινές σχεδόν μάχες, με πολλή δουλειά, με επιμονή, μια χρονιά που αλλού κερδίσαμε, αλλού καθυστερήσαμε, καταφέραμε ωστόσο να κάνουμε όσα κανείς δεν πίστευε. 
Να σπάσουμε ρεκόρ επισκεψιμότητας για την Αθήνα, να φιλοξενήσουμε τεράστιες διεθνείς διοργανώσεις, να βραβευόμαστε ως ο καλύτερος πολιτιστικός προορισμός, να συνεργαζόμαστε με εταιρείες, με φορείς και πανεπιστημιακά ιδρύματα προς όφελος των συμπολιτών μας, να αποτελέσουμε πανευρωπαϊκό παράδειγμα προς μίμηση για τη διαχείριση του προσφυγικού, να παραδώσουμε στους πολίτες σημαντικά έργα που προάγουν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την καινοτομία, να είμαστε καθημερινά δίπλα στους κοινωνικά και οικονομικά αδύναμους.
Δεν καταφέραμε να κάνουμε όλα τα σχέδια μας πράξη. Ξέρουμε όμως πλέον να δικτυωνόμαστε και να εξελισσόμαστε, να στηρίζουμε και να προωθούμε αυτή τη νέα δυναμική της Αθήνας, χωρίς να αφήνουμε κανέναν πίσω, τηρώντας παράλληλα τους κανόνες χρηστής διαχείρισης, με σεβασμό στη νομιμότητα και τη δημοκρατία.  
Με πείσμα, σοβαρότητα και σχεδιασμό καταφέραμε το 2017 να έχει πολλά κερδισμένα στοιχήματα και για την πόλη μας και την παράταξή μας.
Είμαι περήφανος για τη δουλειά που έχετε κάνει και θέλω να σας ευχαριστήσω τον καθένα και την καθεμιά προσωπικά. Χάρη σε εσάς ζούμε πια σε μια Αθήνα που αλλάζει μέρα με τη μέρα.
Σε μία Αθήνα φωτεινή, ανοικτή, πρωτοπόρα, που δεν φοβάται το διαφορετικό, μια Αθήνα εξωστρεφή και αλληλέγγυα.
Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, όσα πετύχαμε χάρη στη χρηστή οικονομική διαχείριση, θα επιστρέψουν στους πολίτες της Αθήνας. Μάλιστα, το αμέσως επόμενο διάστημα, θα ενημερωθείτε αναλυτικά για ένα πλαίσιο δράσεων και πρωτοβουλιών που θα αναπτυχθούν τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις γειτονιές της, με στόχο η Αθήνα να γίνει ακόμα πιο ζωντανή, ακόμα πιο όμορφη.
Με εκτίμηση
 
Γιώργος Καμίνης

Εγγραφή στο Newsletter

Φωτογραφίες

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Φεβρουάριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28