«Από την πρωτεύουσα της Ηπείρου στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα για την ενότητα της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης και για την ενότητα της πατρίδας μας.
Θέλουμε μια Ελλάδας χωρίς ανισότητες, αποκλεισμούς και κλειστές πόρτες. Θέλουμε μια Ελλάδα που γνωρίζει καλά να παλεύει, να δημιουργεί και να πετυχαίνει.
Η Ελλάδα των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κόνιτσας, που μέσα σε δύσκολες συνθήκες, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να απολαμβάνουμε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.
Η Ελλάδα της υγιούς επιχειρηματικότητας, όπως για παράδειγμα των επιχειρήσεων στον κλάδο τροφίμων και ποτών εδώ στα Ιωάννινα που αποτελούν εθνικούς πρωταθλητές συμβάλλοντας την τοπική οικονομία.
Η Ελλάδα των ερευνητών και των φοιτητών των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων των Ιωαννίνων.
Η Ελλάδα των άξιων δημοσίων λειτουργών που εργάζονται σε όλο το φάσμα του δημοσίου τομέα.
Η Ελλάδα του μόχθου και των συμπολιτών μας που αγωνίζονται καθημερινά και κάτω από αντίξοες συνθήκες για να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Αυτή την Ελλάδα καλούμε δίπλα μας. Για να χτίσουμε μια πλατιά συμμαχία της ανοικτής κοινωνίας των πολιτών που θα γυρίσει οριστικά την πλάτη της στις πρακτικές του χθες και να στρέψει το βλέμμα της στο αύριο. Ενώνοντας μια βαθιά τραυματισμένη και διχασμένη χώρα, χωρίς αποκλεισμούς και κλειστές πόρτες. Και να χτίσουμε μαζί την Ελλάδα του αύριο. Μια χώρα ανοιχτή σε κάθε Έλληνα και σε κάθε Ελληνίδα».   


Εγγραφή στο Newsletter

Φωτογραφίες

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιούνιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30